23-10-08

Zondag mag Bono nog eens op stap!!!

Zondag 26 oktober gaan we wandelen in de mooiste plekjes van Eksaarde met de club van de Cavaliiers van de Vlaamse tafel Dat is de Robin-Bebu wandeling en ze voorspellen er een zacht temperatuur,dus zal het een mooie najaarswandeling worden.We kijken er naar uit ,want door omstandigheden is het wandelen een beetje achterwege gebleven en we missen dat wel.

Eksaarde is een dorp, hoort bij lokeren en ligt vlak tegen moerbeke. daar vind je een bewegwijzerde wandeling (met van die houten plakaatjes van toerisme vlaanderen) van ongeveer 8 km langs de liniewegel en omgeving. dit is een zeer mooie rustige wandeling, waar je hond voor 90 procent van de tijd los kan lopen!

De officiele Liniewandeling is het vertrekpunt  aan de kerk van eksaarde, je zal er een infobord aantreffen. de exacte straatnaam is eksaarde-dorp.Maar de Vlaamse Cavaliers vertrekken op de parking van de Stedelijke basisschool Dam,65 Eksaarde


wel even opletten geblazen aan het derde bordje als je de velden induikt, het pad ligt wat verscholen achter de haag van een huis!

Hier een foto van een monument van Eksaarde .De kruiskapel,waar zondag de tussenstop voorzien is.Is gelegen midden in de natuur.

799px-Eksaarde_-_Lokeren_-_H__Kruiskapel

19:37 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

We zullen mischien ook van de Partij zijn .
Onze baasjes en wij ook zouden heel graag afkomen , maar ja het zijn ook nog de lessen . Mischien eerst gaan wandelen en dan vlug naar de lessen .
Allee tot zondag ????

Gepost door: Roef en Oika | 23-10-08

De commentaren zijn gesloten.