27-10-08

Wat was er gaande???

00057
Bono had gisteren te veel pijn voor te wandelen ,maar voelt zich vandaag kiplekker of....................had hij geen zin om mee te gaan,om dat het ging regenen,nee hoor ,zo ben ik niet ,ik ga heel graag met mijn baasjes mee,want ik voelde me zo triestig zondagnamiddag dat ik huisarrest kreeg,maar zie ,het was de beste beslissing van de baasjes,nu voel ik me terug fit en kan ik deze week nog kleine wandelingskes maken!!!!

 

08:32 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

26-10-08

Pechdag vandaag!!!!

 Den Bono was zo enthoesiast toen hij Robin en Bebu zag ,dat hij door het dolle heen een uitslipper maakte en zijn pootje bezeerd had.De enige remedie was dan maar een pijnstillertje en rusten .Nu hij eindelijk nog eens met de baasjes op stap kon,was het huisarrest.het was zeer spijtig ,dat we zonder hem op stap moesten .De wandeling was zeer mooi ,een prachtig stukje natuur van Eksaarde ontdekt .De weergoden waren ons ook niet gezind en de opkomst was dan ook niet zo groot ,maar ondanks al het negatieve dat er bij kwam ,was het een mooie wandeling en het gezelschap was natuurlijk ook aangenaam.Na een terrasje en met het slechte weer  was dat gelukkig overdekt ,een babbelke en een drankje gingen we naar huis ,met de vraag ,hoe het met ons beestje was en toen we de deur openden  stond er een vrolijke Bono naar ons te wachten.De pijn is ondertussen weg,dus de rust en een pijnstillertjes heeft goed zijn werk gedaan.Hopelijk blijft dit morgen ook zo ,dat we het bezoekje naar de dierenarts kunnen schrappen.

DSCN0098

 Santèèèè!!!

DSCN0100

21:20 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

23-10-08

Zondag mag Bono nog eens op stap!!!

Zondag 26 oktober gaan we wandelen in de mooiste plekjes van Eksaarde met de club van de Cavaliiers van de Vlaamse tafel Dat is de Robin-Bebu wandeling en ze voorspellen er een zacht temperatuur,dus zal het een mooie najaarswandeling worden.We kijken er naar uit ,want door omstandigheden is het wandelen een beetje achterwege gebleven en we missen dat wel.

Eksaarde is een dorp, hoort bij lokeren en ligt vlak tegen moerbeke. daar vind je een bewegwijzerde wandeling (met van die houten plakaatjes van toerisme vlaanderen) van ongeveer 8 km langs de liniewegel en omgeving. dit is een zeer mooie rustige wandeling, waar je hond voor 90 procent van de tijd los kan lopen!

De officiele Liniewandeling is het vertrekpunt  aan de kerk van eksaarde, je zal er een infobord aantreffen. de exacte straatnaam is eksaarde-dorp.Maar de Vlaamse Cavaliers vertrekken op de parking van de Stedelijke basisschool Dam,65 Eksaarde


wel even opletten geblazen aan het derde bordje als je de velden induikt, het pad ligt wat verscholen achter de haag van een huis!

Hier een foto van een monument van Eksaarde .De kruiskapel,waar zondag de tussenstop voorzien is.Is gelegen midden in de natuur.

799px-Eksaarde_-_Lokeren_-_H__Kruiskapel

19:37 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |