15-12-08

Winterwandeling aan zee!!!

Na een ijzig koude zaterdag  was het zondag ideaal weertje voor een deugddoende winterwandeling te maken aan zee.Het zonnetje kwam af en toe eens piepen,de wind was niet te bespeuren en de temperatuur was ideaal.Muts ,sjaal en handschoenen waren zelfs overbodig en dit op de 14 december ,dat was terug een meevaller voor met de hondjes het strand van Retrachement te bewandelen.
IMG_7589

Blijkbaar dezelfde intresses,hondeliefhebbers en voetballiefhebbers.En zijn nu over de matchen van afgelopen weekend aan het napraten.Zijn ze nu voor Brugge-Lokeren -Standard of wie dan ook.Ze hebben blijkbaar intresse voor alle ploegen!!!als het maar voetbal is!

DSCN0258

Een obstakel in de weg .Het was hoog water en konden niet langs het strand .

P1020845
Zijn dan maar langs de duinen verder gegaan,door stekelige takken ,wat wel een beetje gevaarlijk is voor onze hondjes hun oogjes,maar de baasjes hebben ze dan maar een eindje verder gedragen,en zijn zo over de prikkeldraad terug naar zee getrokken,waar ze zich naar hartelust konden uitleven op het brede strand van Cadzand.

DSCN0272

DSCN1133
P1020841
DSCN1146
Onze chef ,de Peter zijn vrouwtje Karin had terug de leden verwend ,met Erwtesoep,warme chocomelk of een jenevertje , biertje  of frisdrank halverwege de wandeling en de hondjes kunnen dan ook hun dorst lessen.

DSCN1135
En wie likt er graag de potjes uit ,natuurlijk de hondjes !!!!

DSCN1134
Na in de gezonde zeelucht te wandelen, heen en terug van Retrachement naar Cadzand is iedereen tevreden van de uitstap en drinken we samen in de Zwinhoeve nog een lekker koffieke of trappistje en nog wat te babbelen en te plannen voor de volgende uitstap,kunnen we terug kijken op een ontspannen ,gezellige zondagnamiddag met al onze vrienden van de club.De volgende wandeling is St Jan Eremo of Den Haan.Afwachten wat de weergoden voorspellen!!!

P1020881

DSC05488

19:35 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

08-12-08

Oproep !!!

2008 loopt naar het einde en daar komt 2009 op ons af.Het gaat allemaal zo snel.En dan zijn er de eindejaarsfeesten.Na 5 jaar op uitnodiging te gaan ,is het mijn beurt om het eindejaar af te sluiten met onze familie .En dan begint men zich af te vragen ,wat eten en wat drinken.Het is niet zo een groot probleem,maar ik ben op zoek naar en lekker zelf gemaakt aperitiefje.

Ik zou het wel plezant vinden ,zo eens enkele suggesties te krijgen op mijn blogje van een lekker aperitiefje .dus doe ik een oproep,om jullie receptjes bij de reacties te zetten.Je mag ze natuurlijk ook door mailen.

Ben benieuwd!!!!

                    champagneglas

22:30 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

07-12-08

Gezellige modderwandeling!!!!

Het was voorspeld van de weermannen ,dat het een zonnige droge zondag ging zijn,dus dan maar op stap met de vrienden en de hondjes van de Vlaamse cavaliers en zoals steeds ,een gezellige wandeling en bijkletsen achteraf!!!Het was richting kust ,te Sijsele ,waar we rond 10 uur verwacht worden met een aperitiefje van de Chef.Hier is hij nog alles aan het klaarzetten voor het opwarmertje.

DSCN0221
Daarna zijn we de wijde velden ingetrokken ,waar de hondjes zich eens konden uitleven ,want sommigen hebben het nodig zich eens goed hun energie af te geven!

DSCN0226

P1020793

 Dan gaan we verder door mooie en soms modderige baantjes ,maar de Cavalierkes zijn niet vies van de modder ,eens ze droog zijn en eens een goede borstelbeurt zie je daar geen enkel spoortje meer van.

DSC05425

P1020812

 

PICT1451

Na de modder en het slijk wachte ons in een Restaurant in Sijsele een lekker etentje voor de wandelaars .

 

PICT1453

IMG_7528

DSC05445

En Bono,die moest enkel nog naar een leeg bord kijken ,maar dat is toch maar voor de foto,want onder de tafel heeft die al een lekker beentje opgeknabbeld en een fris watertje gedronken,want van dat bord zou die wel onbetante gevolgen hebben,want hij is gewoon van droogvoeding.

22:07 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |