09-03-09

Op de versiertoer !!!

Zondag 8 maart ,was het wandeling van de cavaliers van de Vlaamse Tafel.Dit maal was het Lippelo.Een mooi lenteweertje en een prachtige wandeling door bos en veld,waar de hondjes zich eens goed konden uit leven,want ze konden bijna gans de wandeling los lopen.Het was ongeveer een 4 maand geleden dat onze Bono zijn beste maatje Quikie eens gezien had en ze waren onafscheidelijk.Ze konden elkander niet missen en hebben de ganse wandeling heen en weer naar en achter elkaar  gelopen.'s Avonds was die dan ook uitgeteld en heeft geslapen tot maandagavond denk ik.of ... lag hij nog te dromen van Quicky Onschuldig

qiuckie en Bono

 bono en qiukie

We zijn vertrokken op het Dorpsplein van Lippelo en al vlug kwamen we in de velden en bossen van Lippelo terecht.En op een bepaald punt stonden we op het middelpunt van de provincie Oost-Vlaanderen.

lippelo

 

Alle wandelaars waren heel tevreden .Na een lange winter met donkere dagen had iedereen behoefte aan eens een lenteweertje waar we midden in de natuur konden van genieten .Na een gezellig apres wandelingske ,want dat moet er natuurlijk ook bij,hebben we een ontspannen namiddagje gehad en 's avonds was de regen terug van de partij,maar toen lag den Bono al in zijn roes en wij hadden natuurlijk ook een goede nachtrust van de gezonde buitenlucht!!!

lippelo 2

21:52 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Zag er ook een leuke wandeling uit !!!!
Hebben we daar al geweest vroeger ??? of niet .
En wat een mooi weer hé .
Groetjes en tot later .

Gepost door: Roef en Oika | 09-03-09

Hè! Wij hebben daar ook al veel gewandeld, is inderdaad schoone wandelen daare! En het weer zat echt mee eh! Gelukkig maar! Veel wandelgenot nog!

Gepost door: Tidou | 10-03-09

Leuk te horen en te zien dat jullie ook zo van het lentezonneke hebben genoten. Voor ons mag het alle dagen zo'n weertje zijn.

Gepost door: Fredje en Dolfke | 10-03-09

De commentaren zijn gesloten.