15-09-09

Een eerste herfstwandeling!!!

Deze keer was Zele aan de beurt ,voor een heel mooie wandeling met de Club van de Cavaliers van de Vlaamse Tafel.Het voelde al wat aan ,alsof de herfst is begonnen.Een beetje koeler ,vochtiger weer en al heel wat afgevallen bladeren.Enkele Km. van ons huis en toch hebben we deze mooie wandeling nu maar ontdekt en is zeker voor herhaling.Want je hebt geen auto's en de hondjes kunnen zich eens goed uitleven, ze kunnen heel veel los lopen en dat is dan kermis voor de hondjes.Hier onder volgt in het kort de beschrijving van de wandeling.

---------------

Nieuwe Durmeboorden Wandelroute -

De nieuwe provinciale Durmeboorden Wandelroute is 9 kilometer lang en loopt door een prachtig landschap dat kunstenaar André Bogaert inspireerde. Het grootste deel van het traject gaat over onverharde paden en wegels. Langs het parcours staan meer dan twintig borden met afbeeldingen van het werk van de kunstenaar, wiens oeuvre onder meer te zien is in het SMAK in Gent.

 

De Durmeboorden Wandelroute start op het dorpsplein van Durmen, een gehucht van Zele. Je wandelt onder meer kilometers aan een stuk langs de oevers van de Durme en voorbij de natuurgebieden Bulbierbroek en Durmemeersen. Het volledige traject is bewegwijzerd.

Zele landschap

 

Zele 2 schilderijen

Enkele sfeerbeeldjes van het traject!

Op Wandel

 

En de pauze halverwege ,mag niet ontbreken.Water voor de hondjes en een dorstlessertje voor de baasjes ,daar zorgt onze Peter,de organisator van de club altijd voor.

Zele Pauzes

20:53 Gepost door Carina in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) | Tags: wandelen, zele |  Facebook |

Commentaren

zo te zien een leuke wandeling !!!
onze baasjes zagen het niet zitten om zo ver te rijden bah .
dikke knuffel van ons en tot zaterdag hé !!!!

Gepost door: Roef en Oika | 15-09-09

Wat zijn toch nog vele prachtige natuurpareltjes hé in ons vlaamse landje! We gaan zeker regelmatig een kijkje komen nemen op jullie mooie blog.

Gepost door: Sylvie, Fritske & Seppe | 18-10-09

De commentaren zijn gesloten.