02-11-09

Spoken gezien !!!

In he Provinciaal domein Wachtebeke,was er zaterdagavond een Halloweenwandeling en dat hadden we tot nu toe nog niet gedaan,dus zijn we maar naar daar afgezakt om er de griezelige sfeer eens te ontdekken en dat was wel eens totaal iets anders ,dan altijd op stap te gaan met onze hondjes,want die waren daar voor een keer niet welgekomen en inderdaad het zou te angstig zijn voor onze beestjes met al de rare geluiden die uit het struikgewas en de bomen kwamen.Er was heel veel volk op af gekomen en overal zag je de wandelaars op het parkoer met fakkels lopen.We hebben een 5 tal km gewandeld en op het traject stonden overal kaarsen te branden.Het was pikdonker ,maar het was heel goed georganiseerd en je kon je zeker niet mislopen.Het is zeker voor herhaling.Vele wandelaars waren ook verkleed in spoken ,heksen en alle rare dingen dat je maar kan bedenken.Blijkbaar word Halloween overal al goed gevierd.26[1]

20[1]

 halloween 3

 

 hallpoween blog 2

 

halloweenblog1

DSCN0073

Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Op 31 oktober verkleden kinderen zich en bellen als het donker wordt aan bij huizen in de buurt die versierd zijn met pompoenen en lichtjes, en roepen trick or treat (waarbij de keuze wordt gegeven tussen een plagerijtje uithalen of een versnapering krijgen). De bewoners geven de kinderen dan snoepjes. Jonge volwassenen gaan soms naar Halloweenfeesten.

20:10 Gepost door Carina in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Brrr, klinkt wel allemaal griezelig hier hoor! Leuk voor de bazekes maar gelukkig Bonootje ben jij daarvan gespaard gebleven hé manneke!

Gepost door: Fredje en Dolfke | 11-11-09

een gelukkig en gezond 2010 !!!
veel wandelplezier .
knuffel van ons allebei .

Gepost door: Roef en Oika | 01-01-10

De commentaren zijn gesloten.